SHERMIN


SHERMIN

Colombia

Na een ruime week ben ik vanuit het zuiden naar het noorden gereisd: Bogota, Armenia, Medellin, Guatape, Rionegro en ben uiteindelijk in Cartagena beland, waar ik 3 weken lang Spaanse lessen heb gevolgd bij Nueva Lengua. Ik heb eerder Spaanse lessen geha in andere landen maar hier zijn de groepjes klein en de lessen intensiever.

Mijn eerste docent Jorge was geweldig, we hebben veel lol gehad en veel geleerd.

Mijn tweede en derde week had ik les Leidy en zij is een geweldig mens! Ik ben zelf ook docente en ze geeft les netzoals ik dat doe.

En ze heeft meteen je zwankheden door en hamert erop los in een zeer positieve wijze. Ze is lief en bezorgd. Ik mis haar nu al!

Verder is Carragena fantastisch in de tweede week voelde ik me echt thuis. Ik had geen map meer nodig en wandelde rond alsof ik woonde. De activiteiten in de school zijn erg leuk, ik heb zelfs een keer de boottrip georganiseerd. De mensen die er werken zijn werkelijk fantastisch en super sociaal :)))

Rondom Cartagena is er genoeg te zien, ik adviseer iedereen on naar Playa Blanca te gaan en daar te overnachten. Santa Marta & Tayrona Park is leuk om te doen. The lost city track schijnt geweldig te zijn.

Ik had graag willen blijven en als ik geen vriend thuis had dan was ik zeker gebleven!

Geniet van Cartagena en voel je vooral thuis!!!!

Liefs,

Sermin