Rick Stoker


Rick Stoker

De eerste keer dat ik in Bogota kwam was omdat ik de kans had gekregen om hier een stage te lopen bij het bedrijf van vrienden. Voor dat ik hier kwam dacht ik dat het hier gevaarlijk was, maar eenmaal toen ik hier was veranderde mijn gedachten meteen. Bogota is prachtige stad met veel verschillende dingen om te doen en te beleven. In Nederland ga ik graag uit en daar is Bogota perfect voor het uitgaans leven hier is een van de betere die ik heb mee gemaakt en tijdens het uitgaan ontmoete ik veel nieuwe mensen waar ik nu nog steeds contact mee heb.  Ik raad het aan om zo veel mogelijk te gaan reizen terwijl je hier bent , ik heb het zelf niet veel gedaan doordat ik verplichtingen had in Bogota, maar de keren dat ik reizde vond ik het geweldig.

Ik raad het zeker aan om naar Nueva Lengua te gaan om spaans te leren want je hebt er zoiezo veel aan als je hier in de stad bent. De leraren hier op school zijn een paar van de aardigste mensen die je kan ontmoeten ze staan altijd voor je klaar als je problemen hebt met iets. Ze zijn staan ook klaar om een drankje te doen met je na school of een feestje in het weekend. De activiteiten van de school zijn perfect om andere mensen van de school te leren kennen en zijn ook nog eens leuk om te doen. Ze hebben activiteiten als museums bekijken, een fiets tocht door het oude gedeelte van de stad of een potje voetbal spelen.

Ik heb hier ieder moment van de 9 maanden dat ik hier was genoten en ik hoop voor iedereen die hier komt dat ze net zo veel gaan genieten als ik.