Alex Dröge de Holanda


aa2
Hello,
My name is Alex and i´m 22 years old from holland. In december i started with my traveling in Medellin Colombia where i also started with my lessons spanish. In the very beginning from my time i didn´t speak any word of spanish but after 3 months i can have conversations with the local people. The whole time i stayed in Medellin where i had a super time, the school is a very nice surrounding what feels like a home and the lessons are very good. The school also oftered a lot of activities whereby you have a good impression of the great city Medellin. The activities that i did where horseriding, dancingclass on the rooftop in the Comuna 13 and many more. Also its really important that you learn the culture of Colombia that means 1 hour dance classes and 1-2 hours cooking classes every week. The school also offert host families where you can give your spanish a boost, the familie where i stayed was like my real familie. Every day i went with the bus to school and it was only 30-40 minutes traveling but it real worth. My 3 months in medellin where really great and i learned a lot of spanish and salsa.
I recommend you to go to Medellin because its a great city and i fell in love with the city Medellin and the people.
Hallo,
Ik ben Alex 22 jaar en ik kom uit Nederland. In december ben ik aan me reis begonnen in Medellin Colombia daar ben ik gelijk begonnen met me lessen. In het begin van de periode kon ik geen woord spaans maar na 3 maanden in totaal lessen te hebben gehad kan ik me verstaanbaar maken tussen de mensen hier. Ik heb mijn hele periode in Medellin op school gezeten en een super tijd gehad, de school is een erg prettige omgeving om je thuis te voelen en de lessen zijn erg goed verzorgd. Ook in de school hebben ze veel en leuke activiteiten waardoor je een goeie indruk krijgt van een fantastische stad Medellin. De activiteiten die ik heb gedaan hier in Medellin zijn onderandere paardrijden in de mooie bergen van Medellin, een bezoek in de Comuna 13 (sloppenwijken) waar we aan het einde een dansles hebben gehad op een dak en zo zijn er nog vele acitiviteiten die worden georganiseerd. Natuurlijk is het erg belangrijk dat je een beetje de cultuur van de colombianen meekrijgt en daarom is er 1 keer in de week een dansles van een uur en een kookles waar je de typische colombiaanse keuken leert kennen. Ook bied de school gastgezinnen aan om te verblijven wat zeker een aanrader is want dit voelde als mijn eigen familie, van de familia naar school was is elke dag z´n 30-40 minuten reizen maar zeker de moeite waard. Al met al heb ik een super ervaring op school opgedaan en hebben ze me veel geleerd met het spaans en het salsa dansen.
Ik raad je dan ook zeker aan om een bezoek te brengen aan het prachtige Medellin waar ik een beetje verliefd op ben geworden.