Testimonials
FacebookCursosEspañolNuevaLenguayoutubeNuevaLenguaTwitterCursosEspañolNuevaLenguaLinkedCursosEspañolNuevaLenguaGooglePlus
  SkypeCursosEspañol

: nuevalengua

Bookmark and Share

SAMANTHA

 

Hej alla glada och äventyrslystna svenskar som vill lära er spanska!

Jag heter Samantha Rozi och bor i Stockholm. Jag har ett brinnande intresse för det spanska språket.

Jag fattade mod och åkte därför iväg till Latin Amerika under sommaren 2003.

Jag var först i Venezuela och sedan tog jag mig enkelt och billigt över till Colombia. Där kom jag oanmäld till en skola i Caratagena. Cartagena är en mysig och vacker stad som ligger vid vattnet i norra Colombia. Skolan heter "Escuela de Español Nueva Lengua".

För det första fick jag ett oerhört varmt och vänligt mottagande. En värdfamilj ordnades med en gång i stans bästa område och jag fick " one to one" lektioner, fastän jag betalat för grupp lektioner.

Eftersom folket i Colombia arbetar med hela sitt hjärta fick jag vara med om den bästa semestern och den bästa språkskolan någonsin!

Jag är 25 år ,har rest i över 24 länder och varit på 5 olika språkskolor, b.la. i England, Malta, Spanien, Venezuela och Colombia. Av alla dessa skolor har " Escuela de Espanol Nueva Lengua" i Colombia varit den absolut bästa

Skolan gav mig utmärk service och de mest pedagogiska lärare som jag nägonsin mött! De arbetade med inlevelse och känsla och man blev genast vän med dem. På två veckor lärde jag mig mer spanska än under två månader i Spanien och Venezuela.

Folket i Colombia är så varma och trevliga; det är lätt att förälska sig i dem.

Colombia är ett land som ligger mig mycket varmt om hjärtat.

Vill du lära dig spanska i den trevligaste miljön på jorden, så ska du åka till Colombia, Cartagena och till den ovannämnda Språkskolan!

Lycka till!